|
Open World Soccer Community Forum
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tomplus
|
Posted: Thu Jul 09, 2009 1:53 pm Post subject: Witamy Polaków ! |
|
|
Witamy na Polskim forum Open World of Soccer !
Możecie się tutaj przywitać i zapoznać z tym co udało się przetłumaczyć.
Mam nadzieje że będzie chętni rozwijać tą alternatywną wersję Sensible. _________________ Polish Sensible Center
Sensible Manager |
|
Back to top |
|
 |
nexen84
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 4:10 pm Post subject: |
|
|
Cześć Tom, miło, że istnieje taki projekt, marze o tym od lat, żeby zagrać w rozbudowanego (z możliwością dowlonych modyfikacji) SWOS'a, własciwie tej grze do szczęścia duzo nie brakuje, a jesli uda się zrealizować te pomysły, o których pisałes topic wyżej, to czapki z głów Ze mnei osobiście marny programista i osobiście Win-owiec, a widze, ze projekt OWS bardziej ukierunkowany jest pod linuxa, co zrozumiałe. Interesuję się kilkoma egzotycznymi ligami i mogę ewentualnie pomóc przy tworzeniu bazy danych U siebie mam zaktualizowane m.in. ligę Albańska, Białoruską, Litewską, Łotewską, Wysp Owczych i Węgier.
pozdrawiam! |
|
Back to top |
|
 |
scorpik
|
Posted: Wed Dec 09, 2009 1:54 am Post subject: |
|
|
Witam serdecznie, przypadkiem natknąłem się na tą stronę i nasuwa mi się tylko jedno: "Massimo32 & others - really good job!". Aż łezka w oku się kręci jak przypomnę sobie SWOS. Yoda wygląda naprawdę dobrze, ale OSW zanosi się jeszcze lepiej.
Również oferuję pomoc w aktualizacjach. Pozdrawiam i z zaciekawieniem i niecierpliwością będę obserwował ten projekt. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|